Frankfurts amb molt d’Humor aquest estiu al Poble Espanyol de Barcelona

Gaudeix del sabor original dels frankfurts de Leo Boeck amb el millor humor d’aquet estiu.

RIUESTIU és el festival d’humor de l’estiu que recull els millors humoristes del país, la Plaça Major del Poble Espanyol en un dels teatres a l’aire lliure més grans de la ciutat. Més de 1.700 persones podran gaudir del bon humor, y del sabor original dels frankfurts de Leo Boeck.
Gaudiu de les actuacions de Toni Moog, Leo Bassi, Guillem Albà i molts més!

La Plaça Major veurà passar artistes i companyies de primer nivell i una àmplia varietat de disciplines relacionades amb l’humor: des del teatre, els monòlegs i la màgia, fins al clown, la improvisació, la música i les varietats.

  • Dimecres 3 d’agost: Guillem Albà & Marabunta, Albert Boira, Jordi LP, Impromagia, Fernando Moraño i Eva Cabezas
  • Dimecres 10 d’agost: Guillem Albà & Marabunta, Albert Boira, Dani Pérez, Impromagia, Carlos Mô & Mr Di, Miki Dkai i Sil de Castro