2a EDICIÓ 12 HORES DE FUTBOL SOLIDARI

L’Ajuntament de Sant Fruitós, juntament amb el Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) van organitzat les 12 hores de futbol solidari 7 i la Matinal de Futbol Solidari per recaptar fons per al CR TEA CC. Ha estat la segona edició de les 12 hores i la primera de la Matinal.

Va tenir lloc el dia 8 de juliol a les instal·lacions del camp de futbol del Sant Fruitós.

Durant 12 hores el camp de futbol de Sant Fruitós es va anar omplint de jugadors, amics i familiars que els venien a veure i animar, gent que veia a esmorzar, dinar o sopar.

Els equips participants, amb la inscripció van poder entrar a les piscines durant les estones que no jugaven, tot i que al matí va ploure molt i només a partir de les 3 van poder gaudir del bany.

Al matí hi va haver futbol de nois i noies de 1r a 4t d’ESO: la primera matinal de futbol.

Es va convidar tothom a vermut de 12 a 13 i a berenar de 5 a 6.

Es van vendre tires de números per a una rifa molt especial. Per 5 euros es podien comprar 10 números que van donar dret a participar en 82 sorteigs diferents (2 o 3 cada vint minuts).

Malgrat que la climatologia nova acompanyar els equips van fer un molt bon paper.

Els guanyadors de la matinal van ser els nois de l’equip Papuu. A les 12 h van quedar 2n l’equip Griffitich i en 1r lloc l’equip AC Frío (Y. Abraoui, R. Alsina, M. Bellido, I. Castaño, M. Diallo, E. Manchado, N. Pradas, J. Priego, C.L. Vargas i M.Yero). Lucas Leiva, de l’Equip Griffitich es va endur el trofeu al millor porter i Mohamed Arrachidi va ser el jugador que va fer més gols (6). Enhorabona a tots.

En total es van recaptar 1400 euros per tal que els nois i noies de l’Esplai TEA (del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central) puguin tenir subvencionats tallers musicals algun dissabte i tot el material d’art i teràpia del curs 2017-18. Gràcies per la generositat de tots els que vau participar, en especial dels àrbitres que van haver de xiular sense parar de les 9 a les 3 o de les 5 a les 9. Al matí, a més, sota la pluja. Uns professionals!